Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Το Συριανό Καρναβάλι "Γεώργιος Σουρής" ήρθε στο Ησυχαστήριο


Λίγο άρωμα και χρώμα συριανού καρναβαλιού, χάρισαν στους ηλικιωμένους του Ησυχαστηρίου μέλη ομάδων από το Συριανό Καρναβάλι "Γεώργιος Σουρής", που φέτος έβαλε στο πρόγραμμά του μια καινοτόμος δράση, την επίσκεψη στα γηροκομεία του νησιού.
Με παλιά τραγούδια συνοδευόμενα από μουσική,  καρναβαλιστές και μέλη του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με την παρουσία και της Αντιδήμαρχου Πολιτισμού κ.Αλίκης Λεονταρίτη αλλά και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου κ.Αγγελικής Πρίντεζη επισκέφτηκαν το Ησυχαστήριο και έτυχαν θερμής υποδοχής από τους ηλικιωμένους οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την επίσκεψη και τους περίμεναν με χαρά.
Η καινοτόμος αυτή δράση η οποία εντάχθηκε μέσα στο πρόγραμμα του Συριανού Καρναβαλιού, είναι ίσως απ τις πλέον σημαντικές καθώς φέρνει το Καρναβάλι μέσα στο χώρο των ανθρώπων αυτών οι οποίοι λόγω γήρατος και προβλημάτων υγείας δεν μπορούν να το δουν από κοντά.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην πρωτοβουλία αυτή και χάρισαν χαρά και αγάπη στους παππούδες και τις γιαγιάδες. Καλή Αποκριά και Καλό Καρναβάλι με υγεία σε όλους!