Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Αποκριάτικο γλέντι από το Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και Κατ Οίκον Νοσηλείας Σύρου


Άλλο ένα αποκριάτικο απόγευμα με μουσική, κρασάκι, μεζέδες και χορό απόλαυσαν οι ηλικιωμένοι μας, λίγο πριν αποχαιρετίσουμε τις φετινές Απόκριες!
Ο πάντα δραστήριος Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ Οίκον Νοσηλείας Σύρου με τους ένθερμους εθελοντές τους, διοργάνωσε ένα όμορφο ψυχαγωγικό αποκριάτικο απόγευμα για τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Άλλωστε, καθ όλο το χρόνο, οι εθελοντές και οι εθελόντριες του Συλλόγου, πραγματοποιούν επισκέψεις στους ηλικιωμένους κρατώντας τους λίγη συντροφιά.
Με τη συνοδεία των μουσικών Νίκου Απέργη στο ακορντεόν και Μέμη Ροσσολάτου στην κιθάρα, το κέφι δεν άργησε να έρθει χάρις την ζωντάνια των εθελοντών που παρέσυραν μαζί τους και τους ηλικιωμένους οι οποίοι τραγούδησαν παλιά αγαπημένα τραγούδια, γέλασαν, πέταξαν σερπαντίνες και διασκέδασαν με την ψυχή τους! 
Θερμές ευχαριστίες για την πρωτοβουλία των εθελοντών του Συλλόγου απηύθυνε η διευθύντρια  του Ιδρύματος κ.Δουράτσου ενώ η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Δρακοπούλου Ελένη ευχαρίστησε όσους πρόσφεραν τα τρόφιμα και τα ποτά και όσους εργάστηκαν για την προετοιμασία της εκδήλωσης αυτής.
Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο της Κατ Οίκον Νοσηλείας και όλους όσους συμμετείχαν και προετοίμασαν την όμορφη αυτή εκδήλωση, για την αγάπη και χαρά που έδωσαν στους ηλικιωμένους και ευχόμαστε μια Καλή και Άγια Τεσσαρακοστή!