Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Χαιρετισμός



Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ησυχαστηρίου "Παναγία της Ελπίδος" και ευελπιστούμε η περιήγηση σας αυτή, να αποτελέσει ευχάριστη επικοινωνία μαζί μας.

Το Ησυχαστήριο «Παναγία της Ελπίδας» είναι Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Ερμούπολη της Σύρου και ιδρύθηκε από την Ιερά Μονή Αδελφών του Ελέους της Καθολικής Εκκλησίας το 1884 στην Άνω Σύρο.

Η γεωγραφική του θέση το καθιστά έναν μοναδικό χώρο διαμονής ηλικιωμένων.

Σκοπός του Ησυχαστηρίου είναι η παροχή στέγης, τροφής και φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα μερικά εκ των οποίων είναι ανήμπορα.

Σε ένα όμορφο και ζεστό χώρο, δίπλα στη θάλασσα, ο ηλικιωμένος μπορεί να βρει αγάπη, στοργή και φροντίδα από το προσωπικό, παροχή νοσηλευτικών και ιατρικών υπηρεσιών, ειδικό χώρο φυσικοθεραπείας, εύκολη πρόσβαση στην πόλη της Ερμούπολης αν το επιθυμεί, στιγμές ηρεμίας και προσευχής στο παρεκκλήσιο της Μονής, να πιει τον καφέ του στην μεγάλη αυλή εσωτερικά του κτηρίου και να περάσει όμορφες στιγμές.

Με την δυνατότητα που δίνει η τεχνολογία ευελπιστούμε μέσω της ιστοσελίδας μας να επικοινωνούμε τα νέα αλλά και τις ανάγκες μας, να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερους φίλους που θα αγκαλιάσουν και θα στηρίξουν το έργο μας, να γίνουμε κοινωνοί αγάπης και αλληλεγγύης σε έναν κόσμο που το έχει τόσο πολύ ανάγκη.