Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Αποκριάτικο ξεφάντωμα από την Κάριτας Ευαγγελίστριας


Έχει καθιερωθεί πλέον και όλοι περιμένουν με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία την ημέρα αυτή! 
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, η Ενοριακή Κάριτας της Ευαγγελίστριας, διοργάνωσε την ετήσια αποκριάτικη εκδήλωση για τους ηλικιωμένους της ενορίας, στο φιλόξενο χώρο μας, και στην ευρύχωρη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα, να μπορούν να συμμετέχουν και οι ηλικιωμένοι που διαβιούν στο Ησυχαστήριο. 
Με τη συμμετοχή και παιδιών τους, οι περισσότεροι παππούδες και γιαγιάδες, προσήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης, με ενθουσιασμό, αφού έμοιαζε γι αυτούς ως μία ωραία απογευματινή έξοδο, απ αυτές που δεν είναι συνηθισμένοι να κάνουν, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους. Γι αυτό και πολλοί αισθάνθηκαν σαν να πήγαν σε μία ταβέρνα ή σε ένα κέντρο διασκέδασης, μέσα στην κατάλληλα διακοσμημένη για την εκδήλωση αίθουσα.
Νόστιμα μεζεδάκια, καλό κρασί και το κέφι από τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Κάριτας, αλλά και μελών του προσωπικού, δεν άργησε να φέρει το χαμόγελο στα χείλη των ηλικιωμένων, ενώ η παρουσία μασκαράδων την κατάλληλη στιγμή και υπό τους ήχους νησιώτικων τραγουδιών απογείωσε τη διάθεση όλων στα ύψη.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Ενοριακή Κάριτας Ευαγγελίστριας για την προετοιμασία και διοργάνωση της όμορφης αυτής αποκριάτικης εκδήλωσης για τους ηλικιωμένους και ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά ώστε να το ξαναζήσουμε και του χρόνου!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας γιατί....έρχονται κι άλλα αποκριάτικα events!!!