Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Ησυχαστηρίου τους καλοκαιρινούς μήνες


Εξαιρετικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2018 στον προαύλιο χώρο ή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ησυχαστηρίου "Παναγία της Ελπίδος".
Στις 27/7 πραγματοποιήθηκε η λήξη του 25ου Φεστιβάλ Κιθάρας που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο κ.Άγγελος Νικολόπουλος υπό την αιγίδα του Δήμου, για άλλη μια φορά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς συγκέντρωσε πλήθος φίλων της κλασικής κιθάρας που απόλαυσαν τους μικρούς και μεγάλους δεξιοτέχνες κιθαρίστες.







Λίγες μέρες αργότερα, στην 1η Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπείου πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στους δύο μεγάλους ευεργέτες της Σύρου, Βαρδάκα και Ρεθύμνη, συγκεντρώνοντας συριανούς και επισκέπτες εντός και εκτός Σύρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερο για το έργο των δύο αυτών ανδρών.







Προς το τέλος Αυγούστου, και συγκεκριμένα στις 28/8 ο φιλόλογος κ.Μιχάλης Φραγκιάς, πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων, την παρουσίαση του βιβλίου του "Παρωνύμια-Προσωνύμια- Παρατσούκλια της Σύρου", ένα σημαντικό πόνημα για τον τόπο μας, το οποίο απόκτησαν πολλοί από εκείνους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.