Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ντάνος με τα Καλικαντανάκια του κοντά στους ηλικιωμένους


Και τις δύο φορές που η επιχείρηση Αρτοποιεία "Ντάνος" μαζί με την Χριστίνα Πρίντεζη που διατηρεί τον Βρεφονηπιακό σταθμό "Το Αερόστατο", προγραμμάτισε την εκδήλωση στο Φοίνικα για τα παιδιά, ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχός τους  καθώς λόγω κακών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση για τα παιδιά ματαιώθηκε και τις δύο φορές. 
Αυτό όμως δεν πτόησε τους επιχειρηματίες και τους συνεργάτες τους και η πρόταση να επισκεφτούν τους ηλικιωμένους του Ησυχαστηρίου "Παναγία της Ελπίδος" και να δημιουργήσουν μαζί τους, έγινε αποδεκτή με χαρά από τη Διεύθυνση.
Έτσι, τα Καλικαντανάκια μας επισκέφτηκαν την Κυριακή το απόγευμα (29/12) και πραγματικά περάσαμε πάαααρα πολύ όμορφα!
Μαζί με όσους ηλικιωμένους μπορούν, και δεν ήταν και λίγοι, διακόσμησαν τα παντεσπάνι δεντράκια και χρωμάτισαν Αγιοβασιλάκια και άλλα διακοσμητικά, αποδεικνύοντας ότι οι παππούδες και οι γιαγιάδες, παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους, παρά τα όποια προβλήματα υγείας τους ταλαιπωρούν, παρά το γεγονός ότι δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες δημιουργίες, τελικά τα κατάφεραν μια χαρά και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι!
Ένα "ευχαριστώ" είναι πολύ λίγο για τα Καλικαντανάκια!!! Πιστεύουμε ότι αυτό που εισέπραξαν αυτό το απόγευμα, είναι το καλύτερο δώρο τους για το νέο χρόνο που πλησιάζει. Έλαβαν αγάπη και ευχές από τους ηλικιωμένους. Τους έκαναν το καλύτερο δώρο των ημερών, καθώς η εμφάνισή τους και μόνο μαζί με το χαμόγελό τους, χαράχτηκαν βαθιά στην καρδιά αυτών των ανθρώπων.
Ευχαριστούμε τον Ντάνο, την Χριστίνα, τον Μάκη, την Καντιώ και την Ελπίδα για την πρωτότυπη αυτή ιδέα που έκαναν πράξη και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά να προσφέρουν, να δημιουργούν και να χαρίζουν απλόχερα αγάπη.