Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Επίσκεψη από το "ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ" κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων



Χορούς και τραγούδια απ όλη την Ελλάδα μας χάρισαν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, ομάδα χορευτών από το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών "ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ" , με επικεφαλής τον ακούραστο και αγαπητό Νίκο Σολάρη,  ο οποίος μαζί με τους γιους του Γιώργο και Γιάννη και ενήλικα μέλη της χορευτικής ομάδας, επισκέφτηκαν τους ηλικιωμένους το απόγευμα της Τρίτης.
Και πραγματικά δεν θα μπορούσαν να περάσουν ωραιότερα οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, μια τέτοια γιορτινή ημέρα τιμής για εκείνους, καθώς απόλαυσαν χορούς και τραγούδια και σιγοτραγούδησαν κάποια απ αυτά.
Νοσταλγικά τραγούδια της εποχής τους, χάρισαν και οι μουσικοί Μέμης Ροσσολάτος, Νίκος Απέργης και Γιάννης Λουδάρος οι οποίοι με χαρά συμμετείχαν στην επίσκεψη αυτή και έπαιξαν για τους ηλικιωμένους. 
Ευχαριστούμε θερμά τους Νίκο, Γιάννη και Γιώργο Σολάρη καθώς και όλα τα μέλη της χορευτικής τους ομάδας για το όμορφο απόγευμα που χάρισαν στους ηλικιωμένους καθώς επίσης και τους Μέμη Νίκο και Γιάννη για τη συμμετοχή τους. Τους περιμένουμε με χαρά και το χειμώνα για να περάσουμε τέτοιες όμορφες στιγμές!