Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ένα ευχάριστο απόγευμα γεμάτο μουσική


Ένα όμορφο και ευχάριστο μουσικό απόγευμα, χάρισαν στους ηλικιωμένους του Ιδρύματος μερικά από τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας "Μουσικοπαρέα" που βρέθηκαν στη Σύρο και φέτος το καλοκαίρι.
Με παλιά νοσταλγικά τραγούδια μιας άλλης εποχής, έφεραν αναμνήσεις στους παππούδες και τις γιαγιάδες οι οποίοι τραγούδησαν μαζί τους με πολύ κέφι και χαμόγελο.
"Το γιλεκάκι", ο "Μπαρμπα-Γιάννης ο κανατάς", "Άστα τα μαλλάκια σου" ήταν μερικά μόνο απ τα τραγούδια που οι ηλικιωμένοι ξαναθυμήθηκαν και τραγούδησαν μαζί με τους εθελοντές της "Μουσικοπαρέας" οι οποίοι όπως είπαν νιώθουν πλέον οικεία στο χώρο μας και με χαρά παρουσιάζουν αυτό το μικρό μουσικό πρόγραμμα. 
Νιώθουμε χαρά αλλά και υπερηφάνεια για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για τη συμμετοχή του Συριανού Ακριβού Ζερβού απόφοιτου Μουσικών Σπουδών στην ομάδα της "Μουσικοπαρέας" καθώς και του εργοθεραπευτή Απόστολου Μάρη οι οποίοι δίνουν μαζί με τα άλλα παιδιά της ομάδας, "ψυχή τε και σώματι" καθώς το πρόγραμμα αυτό έχει πρωτίστως θεραπευτικό σκοπό για τους ηλικιωμένους που διαβούν σε Ιδρύματα και κυρίως για άτομα με άνοια.
Συντονιστής της ομάδας ήταν ο κ.Μιχάλης Τόμπλερ τον οποίο και ευχαριστούμε όπως και τη Φαίη, το Μανώλη, το Janez, την Ιωάννα και τους υπόλοιπους φίλους.
Σας περιμένουμε και πάλι το επόμενο καλοκαίρι! Να είστε όλοι καλά!