Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Μικρό bazaar-έκθεση με τις κατασκευές των ηλικιωμένων


Ένα μικρό bazaar-έκθεση με τις κατασκευές των ηλικιωμένων θα λειτουργήσει από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 24  Δεκεμβρίου μέσα στο χώρο του Ησυχαστηρίου "Παναγία της Ελπίδος".
Όλο το προηγούμενο διάστημα, από το περασμένο Πάσχα μέχρι και σήμερα, οι παππούδες και οι γιαγιάδες με την πολύτιμη βοήθεια των Αδελφών και ιδιαίτερα της Αδελφής Μαρίας και της Αδελφής Ανίτας, και μέσα στα πλαίσια της εργοθεραπείας τους, έφτιαξαν πανέμορφες κατασκευές τις οποίες επιθυμούν με μεγάλη χαρά να θαυμάσουν όσοι θέλουν αλλά ακόμα και να αποκτήσουν με ένα μικρό αντίτιμο.
Με το πρόγραμμα εργοθεραπείας το οποίο εφαρμόζουν οι Αδελφές, καταφέρνουν να δραστηριοποιήσουν τους ηλικιωμένους, να τους κινητοποιήσουν και να τους κάνουν να αισθανθούν χρήσιμοι ακόμα και στην ηλικία των 95 ετών!! Με τα λίγα έσοδα από το bazaar αγοράζονται τα υλικά που απαιτούνται ώστε οι ηλικιωμένοι να συνεχίσουν τη δραστηριότητα αυτή. 
Η μικρή αυτή έκθεση με τα έργα τους θα λειτουργεί καθημερινά όπως προαναφέραμε από 18/12 - 24/12 πρωινές ώρες 10πμ - 1μμ και απογευματινές ώρες 4μμ - 7μμ.