Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Αποκριάτικη εκδήλωση από την Κάριτας Ευαγγελίστριας


Με πολύ κέφι και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ησυχαστηρίου, η καθιερωμένη πλέον αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ενοριακή Κάριτας της Ευαγγελίστριας για τους ηλικιωμένους μας αλλά και για τους ηλικιωμένους της ενορίας. Τα μέλη της Κάριτας ετοίμασαν πλούσια μεζεδάκια τα οποία γεύτηκαν όλοι πίνοντας καλό κρασί και τραγουδώντας με ενθουσιασμό και χαρά. Δεν έλειψε βέβαια και ο χορός ξεσηκώνοντας τους παππούδες και τις γιαγιάδες που θαύμαζαν τους νεότερους αλλά και με ορισμένους απ αυτούς να συμμετέχουν. Οι μασκαράδες έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση, κλείνοντας την Αποκριά με αστείρευτο κέφι και ζωντάνια. 
Ο στολισμός της αίθουσας έγινε εξ ολοκλήρου από τις αποκριάτικες κατασκευές των ηλικιωμένων ενώ διατέθηκαν μάσκες και μπρελόκ που έφτιαξαν για την ενίσχυση της εργοθεραπείας τους (αγορά υλικών) την οποία στηρίζουν έμπρακτα οι Αδελφές με την πολύτιμη βοήθειά τους. 
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Κάριτας Ευαγγελίστριας, όσους έκαναν προσφορές για την εκδήλωση, τις εθελόντριες του Ησυχαστηρίου, το προσωπικό για τη συμμετοχή και βοήθειά του. 
Να είμαστε όλοι καλά να ξαναγιορτάσουμε του χρόνου τις Απόκριες.