Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς και επισκέψεις φορέων και ομάδων


Με τα παραδοσιακά Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ξεκίνησε το πρωινό της Παραμονής του Νέου Χρόνου, από το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου. Συνοδεία μελών του δ.σ και φίλων, οι νέοι και τα παιδιά τραγούδησαν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και άλλα τραγούδια των ημερών στους ηλικιωμένους οι οποίοι όπως κάθε χρόνο τους περίμεναν με χαρά.
Το ίδιο πρωινό μας επισκέφτηκε και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων όπου μέλη του δ.σ αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους. 
Λίγες μέρες πριν, οι μουσικοί Ελπίδα Γαδ, Σιδερής Δαρζέντας και Λένα Χατζηγρηγορίου έδωσαν μια μουσική νότα στο απόγευμα, παίζοντας και τραγουδώντας τα Κάλαντα και άλλα  χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Το απόγευμα της παραμονής του νέου χρόνου, λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2017, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ποσειδωνίας, τραγούδησε τα Κάλαντα, με τον Κυριάκο Κοντό στο ακορντεόν, και αντάλλαξε ευχές με τους οικότροφους. Και πάλι οι τρεις μουσικοί Ελπίδα Γαδ, Λένα Χατζηγρηγορίου και Σιδερής Δαρζέντας έπαιξαν και τραγούδησαν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και όλοι μαζί έγιναν μια παρέα χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους ηλικιωμένους.
Ευχαριστούμε όλους όσους αυτές τις μέρες θυμήθηκαν τους ηλικιωμένους και μας επισκέφτηκαν, όλους όσους πρόσφεραν από το περίσσευμα ή το υστέρημα τους για να δώσουν λίγη χαρά στους παππούδες και τις γιαγιάδες. Όλους όσους σκέφτονται τις ανάγκες μας προκειμένου να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε αγάπη και θαλπωρή.
Ο Καινούριος Χρόνος ας φέρει μαζί του μόνο χαρά στο σπιτικό σας, υγεία και πλούσιες ευλογίες από τον Κύριο!