Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα



Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια έψαλλαν το πρωί της Παρασκευής (22/12) αντιπροσωπείες παιδιών από σχολεία της Σύρου.
Πρώτα κατέφθασαν τα παιδιά της 1ης τάξης του 3ου Γυμνασίου Ερμούπολης συνοδευόμενα από καθηγητές και γονείς, ενώ αμέσως μετά οι λιλιπούτειοι φίλοι μας από το 1ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης με τη συνοδεία της Διευθύντριας κ.Μαργαρίτας Φρέρη, μιας νηπιαγωγού και μιας μητέρας, αντάλλαξαν ευχές με τους παππούδες και τις γιαγιάδες και θαύμασαν τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους.
Λίγο αργότερα αντιπροσωπεία από το Δημοτικό Σχολείο των Φρερ συνοδεία δασκάλων, έψαλλαν και πάλι τα Κάλαντα.
Όμως και την Πέμπτη (21/12) τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα μας επισκέφτηκαν παιδιά για Κάλαντα και ευχές. Το πρωί έψαλλαν τα Κάλαντα τάξεις από το 1ο  και το 2ο Δημοτικό Ερμούπολης και από το Νηπιαγωγείο των Φρερ, ενώ το απόγευμα μας επισκέφτηκαν παιδιά από τη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά, τους δασκάλους, τους καθηγητές και τους γονείς για τη χαρά που έδωσαν στους ηλικιωμένους αλλά και για τα γλυκίσματα και τα αναμνηστικά που τους προσέφεραν. Ευχόμαστε καλή πρόοδο και να περάσουν όλοι τις Άγιες αυτές ημέρες με αγάπη, ειρήνη και χαρά στις καρδιές τους. Και αυτή η χαρά να πηγάζει από την γέννηση του Θείου Βρέφους της Βηθλεέμ!