Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Εορτή Αγ.Βικεντίου Ντε Πωλ


Με τη δέουσα επισημότητα, οι Αδελφές του Ελέους μαζί με τους ηλικιωμένους και το προσωπικό, αλλά και συγγενών των ηλικιωμένων και φίλων του Ησυχαστηρίου, γιορτάσαμε τον Ιδρυτή της μοναχικής κοινότητας Αγ.Βικέντιο του Παύλου την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, με επίσημη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Σεβ/τατος Επίσκοπος Σύρου π.Πέτρος Στεφάνου, συλλειτουργούντος του εφημερίου της Ενορίας της Ευαγγελίστριας π.Νίκου Ρούσσου. Η εξαιρετική χορωδία της Ενορίας εμψύχωσε με ύμνους και άσματα την προσευχή μας ενώ πλήθος πιστών συμμετείχε μαζί μας στην προσευχή προς τον Κύριο.
Ο Σεβ/τατος ευχαρίστησε τις Αδελφές του Ελέους για το σημαντικό έργο που επιτελούν στη Σύρο όλα αυτά τα χρόνια ενώ αστειευόμενος είπε ότι "δεν βλέπουμε την ώρα να γεράσουμε για να έρθουμε σ αυτόν τον πολύ όμορφο χώρο φιλοξενίας που οι Αδελφές έχουν δημιουργήσει".
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν όπως κάθε χρόνο νόστιμοι λουκουμάδες τους οποίους ετοίμασαν μέλη του προσωπικού.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμπροσευχήθηκαν μαζί μας και ο Αγ.Βικέντιος ας χαρίζει υγεία και δύναμη σε όλους εκείνους που εργάζονται με το πνεύμα του.