Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΟΤΑΝ ΣΜΙΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΕΕΣ....(η συνέχεια)


Χαρούμενες παιδικές φωνούλες πλημμύρισαν τον 1ο όροφο του ιδρύματος σήμερα το πρωί. Μια μικρή ομάδα από τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου της Ερμούπολης, κατέφθασαν για να ευχηθούν τα "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" στη γιαγιά Καρμέλα! Και φυσικά ήταν η ωραιότερη έκπληξη που την περίμενε, αφού εκείνη το είχε ξεχάσει, ότι σαν σήμερα γεννήθηκε πριν 87 χρόνια!.
Η επίσκεψη των παιδιών εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει μεταξύ του ιδρύματος και του 1ου Νηπιαγωγείου, με σκοπό τα παιδιά να έρθουν κοντά στους ηλικιωμένους, και να τους γνωρίσουν αποκομίζοντας τη σοφία τους, αλλά και οι ηλικιωμένοι να έρθουν κοντά στα μικρά παιδιά μεταφέροντας τις γνώσεις τους. Ένα αντάμωμα των γενεών που αποδεδειγμένα φέρει μεγάλα οφέλη και για τις δύο πλευρές.
Τα παιδιά συνοδευόμενα από τη νηπιαγωγό και δύο μητέρες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, έφεραν και την τούρτα για την γιαγιά Καρμέλα, (που έφτιαξε μια μητέρα), καθώς και το δώρο τους! Ένα όμορφο μικρό λεύκωμα ζωγραφικής με τις δημιουργίες τους, ειδικά για τη γιαγιά.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους μας και η χαρά των παιδιών ζωγραφισμένη στα προσωπάκια τους! Αυτό δείχνει και ο διάλογος του αποχαιρετισμού:
Παιδιά: Γειά σας γιαγιάδες και παππούδες!!!
Ηλικιωμένοι:Να μας ξανάρθετε!!Θα σας περιμένουμε!!