Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΣΤΕΓΗΣ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ


Το καλύτερο μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης, ήρθε στους ηλικιωμένους μας την Πέμπτη το απόγευμα, όταν μια μικρή αντιπροσωπεία παιδιών από την Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου, κατέφθασε στο Ησυχαστήριο φέρνοντας μικρά δωράκια στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.
Τα παιδιά συνοδευόμενα από τις εθελόντριες της "Στέγης" κ.Κυριακή Παπαγιάκουμου και κ.Δέσποινα Ομπράιαν, έφεραν στους ηλικιωμένους μικρά δωράκια που περίσσεψαν από το bazaar που είχε πραγματοποιήσει η "Στέγη" πρόσφατα με δημιουργίες των παιδιών και φίλων τους προκειμένου να ενισχύσουν το έργο τους και να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Η ευαισθησία όμως των παιδιών ξεπέρασε τα όρια της "Στέγης" καθώς θέλησαν όσα τους έμειναν να τα προσφέρουν στους ηλικιωμένους μας. Μια πράξη αγάπης που μας συγκίνησε. Μια πράξη καλοσύνης και αλληλεγγύης. Γι αυτό και μία γιαγιά όταν της εξηγήσαμε την επόμενη μέρα, ποια ήταν αυτά τα παιδιά, με δάκρυα στα μάτια είπε: "εμείς παιδί μου έπρεπε να τους κάνουμε δώρα, όχι εκείνα"! Τα παιδιά της "Στέγης" με την κίνησή τους αυτή, έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα των άγιων ημερών που διανύουμε. Τα ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλή πρόοδο στο σχολείο και στη ζωή τους.